Tekst apk keuringen

APK keuring

Heeft u een brief gekregen dat uw auto APK gekeurd moet worden? Kom dan langs bij APK Centrum Osdorp. Bij ons kunt u terecht voor uw periodieke APK keuring. Geen afspraak? Geen probleem! U hoeft bij ons geen afspraak te maken, u wordt meteen geholpen. De APK keuring (algemene periodieke keuring) is in Europa een verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. APK Centrum Osdorp is een erkend RDW keuringsstation, alle keuringen worden volgens de wettelijke eisen van het RDW uitgevoerd. Tijdens deze keuring kijken wij uw auto op een groot aantal punten na.

Wanneer moet ik mijn auto APK laten keuren?

Elke eigenaar van een auto krijgt 6 weken voordat de auto gekeurd moet worden hier per post of per mail (afhankelijk hoe u dat zelf ingesteld heeft) een bericht over. U bent zelf verantwoordelijk voor het laten keuren van uw auto, wanneer u dit niet op tijd doet is deze niet meer verzekerd. Afhankelijk van de reparaties die uitgevoerd moeten worden, variëren de kosten. Dit kan voor elke auto dus ander zijn. Tijdens de APK keuring proberen wij alle onderdelen te vervangen die nodig zijn, helaas is dit geen garantie dat u vervolgens een jaar lang geen onderhoud aan uw auto hoeft te plegen. Het is dus belangrijk om uw auto goed te onderhouden en regelmatig een controle te laten uitvoeren.

Indien wij uw auto voor de APK gekeurd hebben, ontvangt u van ons een APK-keuringsrapport. Bij goedkeuring van de APK staat er een vervaldatum in, het is belangrijk dat u vóór deze datum uw auto opnieuw laat keuren.

Laat uw auto APK keuren bij APK Centrum Osdorp

Het fijne is, dat u bij ons altijd zonder afspraak terecht kunt. Zo hoeft u niet weken van tevoren een afspraak te maken en kunt u langskomen wanneer u dat het beste uitkomt. Heeft u toch vragen over de APK keuring? Neem dan contact met ons op.

APK Centrum Osdorp logo
APK Centrum Osdorp

© 2024 APK Centrum Osdorp | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring